Cookies 🍪

This site uses cookies that need consent.

Moonkissed Latoya Morris Latoya Morris

19-04-2024

Sadie en haar ouders gaan naar een regenwoud op zoek naar 'de witte beer'. Ze verlaat haar beschutte wereld van luxe en ruilt dat in voor een leven in het woud en de prachtige natuur. De kennismaking met Vera en Chevy, hun gastgezin verloopt zeer vlot. De vlucht naar hun nieuw verblijf verloopt rimpelloos.

Na aankomst zag Sadie een persoon in dierenvel en met en speer. De vader van Sadie en de piloot van het watervliegtuig gingen zoeken, maar vonden niets. Sadie mocht mee op trektocht met haar vader, de filmploeg en de gids. Ze zien twee speciale Beren en herten . Hoe dit verder gaat is echt de moeite om te lezen.

Doorheen het hele verhaal begint Sadie meer en meer van de wildernis houden. Het contact met haar 'stedelijke' vrienden verwatert snel. Op een nacht stapt ze uit het huis en ziet ze die geheimzinnige man weer. Na die ontmoeting gebeuren er rare dingen.

Dit is het begin van een spannend avontuur.
het fantasy-element zit zo mooi verweven in het verhaal dat het bijna niet opvalt. Op geen enkel moment dacht ik dat iets te ver gezocht was.

Je ziet doorheen het verhaal hoe een meisje evolueert van iemand die gewend is aan luxe naar een extreem activiste.

De natuur wordt heel mooi beschreven. Er waren twee zaken waar ik echt mee worstelde. Het is een fantasyboek en ik vroeg mij af of ik het graag zou lezen. Het was een boek dat ik verslond ..Tweede vraag was of ihet engels niet te moeilijk was, het lezen ging zeer vloten ik begin engels graag te lezen.

Dit is een vier sterren boek met mooie illustraties , zowat de cover als illustraties, zowat het handelsmerk van Hamley Books.

Andere recensies van Latoya Morris