Cookies 🍪

This site uses cookies that need consent.

Doolhof van verraad Sterre Carron Sterre Carron

01-04-2024

Deze Rani Diaz- thriller is echt een topper van formaat. Ik volg free reeks an van deel één en volg, uiteraard, ook Sterre van bij haar debuut. Je wordt in het verhaal gesleurd vanaf de eerste zin van de proloog. Waar ik bij andere auteurs niet zo zot ben van een proloog, was het in dit boek echt wel nodig.

De vlotte schrijfwijze laat toe om dit verhaal vlot te lezen. Uit alles komt de oneindige drang om voldoende research te doen. Alles klopt als een bus. Dat typeert Sterre, haar drang naar perfectie.

Het is, weer, een pageturner. je kan hem lezen als standalone, maar je wilt de relaties en de omgang tussen Rani en haar collega's. De relatie tussen Rani en haar collega's laat zien hoe een hoofdinspecteur leiding moet geven en zeker ook een mens en teamleider is. Ze is streng maar ook menselijk. Dit is een thriller zoals ik hem graag heb, zijnde opbouw, spannende finale en apotheose. Alle verhaallijnen zijn op het einde echt ten einde. Sommige hoofdstukken hebben de naam van de in dat hoofdstuk belangrijkste persoon., de hoofdstukken zonder een naam boven het begin van het hoofdstuk behandelen meestal de algemene onderzoeksdaden. Ook in dit boek komen Rani en Frederik wat dichter bij elkaar.

Dit is echt zijn vijf sterren meer dan waard.

Andere recensies van Sterre Carron