Cookies 🍪

This site uses cookies that need consent.

Stracciatella Eline Hazelaar

21-09-2021

Suzie en Rosie zijn twee Vlaamse zussen die In Engeland op stap zijn. Het begon als een avontuur i het pittoreske Engeland. Suzie die werkt  op neen advocatenbureau en een vriendje heeft die met haar wou samenwonen  is geheel ongepland in dit avontuur gegaan.

Op hun trektocht komen ze op een boerderij waar Will samen leven en werken met zijn moeder. De twee zussen blijven kort op deze boerderij maar trekken dan verder.

De ontmoeting met Will, een charmante landbouwer, blijft bij Suzie nazinderen. Onderweg naar Castle, de eindbestemming die Rosie voor ogen  heeft blijft Will in het hoofd van Suzie zitten. Ze denkt nog veel aan die nacht waar Will en zij Stracciatella aten en babbelden.

Hoe langer ze onderweg is, hoe meer vragen ze heeft. Wil ze wel naar Castle samen met Rosie? Hoe moet het verder met haar snoberige vriend?

De belangrijkste vraag die Suzie zich steeds stelt is of ze haar eigen leven leeft of ze leeft volgens het plan van haar moeder en haar vriend?

Het pittoreske landschap van het platteland van Engeland zorg voor rust. Die rust werd even verstoord wanneer Suzie Marijn, haar vriend, ontmoet en ze een gesprek hebben , toen bleek dat Maarten al iemand had, om haar te vervangen. Nu ze weet dat ze , eigenlijk, carte-blanche heeft komt ze op, een rollercoaster van gevoelens te zitten. Hoe loopt dit verhaal voor Suzie en Rosie af?

De schrijfwijze is steeds zeer vlot met oog voor details. Je waant je op het Engelse platteland  en in een film. Ieder personage wordt gedetailleerd uitgetekend.

Waar de title op slaat, blijft lang een geheim.

Een vervolg zou plezant zijn, om te weten hoe het verder gaat met Suzie en Rosie.

Dit is een schrijfster om te volgen.

Andere recensies van Eline Hazelaar