Cookies 🍪

This site uses cookies that need consent.

De kunst van gelukkig zijn Valerie Vaes

18-10-2023

Dit boek is het debuut van Valerie Vaes, en wat voor één. De cover en de tekeningen in het boek zijn gewoon top. Ze geven het boek meer klasse en is zo Hameley-stijl.

Het verhaal zelf is super mooi geschreven, bijna filmisch. De personages staan precies naast je, de decors zijn zo beschreven dat je er mee in staat.

Vanaf de eerste zin zit je mee in het verhaal en het laat je niet los tot je het boek sluit. De avonturen van Emma laten je niet ongemoeid.

Alles draait, zoals in het echte leven, om evenwicht tussen werk en leven. Haar vader schreef ieder jaar een brief alleen voor haar. De brief van dit jaar heeft weer een thema, deze maal een doordenker.

Mentale gezondheid is heel belangrijk, als je mentaal welzijn goed zit, loopt alles op wieltjes. De relatie met Daan, Jasmien en Jens worden mooi uitgetekend en je hebt zin om voor Emma te beslissen. Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen. Het zorgt voor een lach en een traan. Alles is zo menselijk geschreven, zelfs het kontakt tussen Emma en haar moeder is zo mooi dat je er stil van wordt.

Een veelbelovend boek dat zijn vier sterren meer dan waard is.

Andere recensies van Valerie Vaes