Cookies 🍪

This site uses cookies that need consent.

Tot nooit meer Sterre Carron

30-04-2021

Voor alle veiligheid zet ik, hier al spoiler-alert. Dit is, weer, een thriller van hoog niveau. Deze zestiende boek is weer een topper. Het verhaal zit heel goed in mekaar. De plotwendingen volgen elkaar op. Bij Sterre stopt het niet bij één slachtoffer.

Je beleeft alles alsof je mee in het team zit. Je weet zo dat er veel werk is voor het hele team, maar ook dat er tijd is voor ontspanning. De personages wordt in ieder boek meer en beter uitgetekend.

Met elk traan komt ook een lach. Het verhaal wordt langzaam opgebouwd tot een finale. Je kunt niets van het verhaal vertellen zonder te spoilen. Als Fien ontvoerd wordt denk ik  : toch weer geen teamlid dat verdwijnt maar als je verder leest begrijp je dat de oplossing van deze verdwijning de sleutel is voor de ontknoping. Hierdoor vallen alle puzzelstukjes samen en is de puzzel compleet.

Hoeveel keer zegt men niet 'tot nooit meer' ? Na het lezen van deze thriller kan ik zeggen dat het veel gezegd wordt. Normaal is de titel van Sterre altijd een woord in Sanskriet, maar nu draagt deze zestiende thriller een gezegde. Dit is een verandering en hopelijk is dit een blijvende verandering.

Diaz en haar team kan nog lang blijven werken. Het open einde laat al toe  om een afspraak te maken voor een volgende boek.

Wat mij plezier doet is dat het niveau blijft stijgen en dit is dus heel positief.

Andere recensies van Sterre Carron