• Blog tour vervolg.

  Zoals jullie zien sta er al een volgende recensie te wachten. Ik mag deze blog tour openen op 4/3/2020. Lees hier mijn recensie.

 • Tealife : de start

  Deze middag was ik aanwezig op de kick-off van Sandra haar nieuwste uitdaging: tealife.be. Een fijne proeverij met super mensen zoals An Carol Jansens en Luna met haar moeder.

  Ruiken en proeven van heerlijke thee combinaties.

  geen proeverij zonder een proefblad.

  En dat het gezellig was.
  Aan ieder tafel werd er met een fijne babbel heerlijk geproefd.
  De goodies staan klaar om meegenomen te worden en daar thee geuren te verspreiden .

  Net op het laatste wens ik jullie warm te maken voor de boeklanceringen van het tweede boek van Luna. Zeker niet te missen en zeker lezen.

 • Het dorp is binnen…

  Mijn recensie van dit boek verschijnt hier en op mijn Facebook pagina.

  Ik lees deze niet alleen. Nieuwsgierig naar andere recensies dan vindt je de andere deelnemers op deze kalender.

  veel leesplezier!

 • Toxine is binnen !

  Gisteren lag dit pareltje met gadgets op mij te wachten.

  Ik ben gisteren al begonnen met lezen . Mijn recensie van dit boek kan je hier vinden op 22 februari . Tot binnenkort!

 • Onverwacht … maar leuk

  Deze thriller lag deze morgen in de bus. Spannend? Lees mijn recensie vanaf 20/1. Met dank aan Lannoo uitgeverij.

 • Agenda vult zich … nu al

  2019 is nog niet ten einde. De kerstboom staat nog te schitteren en geschenken liggen nog klaar voor nieuwjaar. Toch begint de lege agenda’s zich al te vullen. Een zeer voorlopig overzicht laat toch al een vijftal deelnames te zien aan blogtours van Hamley Books. Dat is bij maal uitkijken naar uren leesplezier. Dit wordt doorspekt met elke maand een gemeenteraad om bij te blijven en te zien wat er in de gemeente besloten wordt.

  Zinspiratie vindt steeds de eerste woensdag van de maand plaats en zal ik zoveel mogelijk aanwezig zijn. Voor een echte Dendermondenaar is het hoogtepunt natuurlijk de ommegang van Het Ros Beiaard. Dat is een weekend dat met stip aangeduid is al s niet te missen.

  De eerste helft van 2020 is reeds gevuld en verslag van al deze evenementen zal je hier wel zien verschijnen.

  Ik wens julliein 2020 veel geluk en veel leesplezier met het blog van mij en mijn collega’s.

 • Opening ‘t Oneindige Verhaal.

  Dag 2 van het openingsweekend van ‘t Oneindige Verhaal. Op het programma stond een ontbijt met Toni Coppers. Het ontbijt werd gesmaakt door de aanwezigen. Vooral de avocado-soep was een topper, bereid door Carla De Graef, schrijfster van het boek ‘Advocado’.

  Carla De Graef aan het werk.

  Toni ging van tafel tot tafel en babbelde daar met de tafelgenoten over een oud boekje van hem: ‘De beha van Madonna’. Dit zal volgend jaar in eigen beheer uitgegeven worden. We konden, toen hij aan onze tafel kwam, vrijuit praten en vragen stellen.

  Toni Coppers aan een tafel.

  We werden op onze wensen bediend en kregen cava, koffie of frisdrank.

  TV-Oost streek neer en strikte Ilyo en Toni voor een interview.

  Toni en Ilyo: twee thriller-auteurs.

  Ook Filip Bastien kwam langs om zijn boek te signeren. Tijdens de gesprekken kwamen we te weten dat Carla De Graef ook een blog heeft: mijnpuurleven.com is ‘the place to be’ voor gezonde voeding.

  Filip, Toni, Ilyo en Carla

  Deze foto nam ik als afsluiter van een fantastische voormiddag.

 • Dan toch…

  Zondag 1 december kon men nog kaarten kopen voor de tribunes op de omloop en resterende kaarten voor het Justitieplein. Reeds van 10u15 stond ik aan het bureau van toerisme en was zeker niet de eerste. De zesde om precies te zijn. Al rap werd er een lijn gevormd om misverstanden te vermijden. We zagen ook oude bekenden zoals Jan Van Damme, vroegere schepen van Dendermonde. Toen het aan ons was, kregen we het gevraagde aantal kaarten en keerden we blij terug en kijken vol goesting uit naar 24 mei 2020.

 • Nieuw boek van Blogtour.

  Azerty is mijn tweede boek voor de Hamlet Books-blogtour.

  Dit boek en de hebbedingen erbij maken mijn dag. Sandra, ik hoop dat het boek een knaller is. Normaal zou ik nu moeten aanschuiven voor kaarten voor het Ros Beiaard maar ondanks het reglement is men al begonnen met aanschuiven van donderdag rond de middag. Deze morgen waren er al 500 mensen en als je weet dat er 2000 kaarten voorradig zijn, dan weet je dat als je nu nog gaat je voor niets aanschuift. Ik duik dus in mijn boek en geniet hier meer van.

 • Nieuwe recensie verwacht.

  Vandaag ligt het nieuwe boek van Esther Boek klaar om gelezen te worden. Een recensie volgt hier weldra en ook in de leesclub van Thrillerlezers. Voor mij is dit een eerste kennismaking met Esther. Ik heb geen van haar vorige boeken gelezen, dus is dit wel echt spannend.