Zonder Genade

Zonder Genade

no title has been provided for this book

Ik begin met de cover. Deze is weer heel mooi. We zien de rug van een lopende vrouw. Je beseft dat deze vrouw een rol speelt in het verhaal, maar hoe?

Deze cover trekt de aandacht in de boekhandel en je Beni spontaan geneigd om dit boek te kopen.

Je begint in deze thriller direct met het verhaal, zonder proloog. Je wordt zo inzet verhaal getrokken en je geraakt niet meer uit dit verhaal tot wanneer je het boek dichtdoet op het einde.

Hoofdstukken in het heden wisselen af met hoofdstukken in het verleden van een personage. Als er op een avond een man dood geschoten wordt, is dit het begin van een moordonderzoek door Rani en haar team. Ze onderzoeken deze zaak heel grondig en krijgen te maken met een stoet aan getuigen en kandidaat moordenaars. Snel beseft het team dat niet iedereen eerlijk is en dat elkeen wel een leugentje om bestwil heeft. Het duurt lang eer we de titel uitgesproken hoort door de hoofdverdachte van dat moment.

De rode draad in dit verhaal is die van loslaten. Het mooie van een reeks is dat je de teamleden al wat kent, en je ze mee ziet groeien.

Dit is weer een page-turner. Je blijft lezen tot het einde. Het was lang geleden dat ik nog zò ne spannende thriller gelezen.

Dit is echt zijn  vijf sterren waard.

Sterre deed het weer!

Dirk

Geef een reactie

Rate this review: