Zomer in de B&B

Zomer in de B&B

no title has been provided for this book

Met dit boek maakte ik kennis met de schrijfster en haar schrijfstijl. Dit is het vervolg op winter in de B&B. Je kan dit boek als stand-alone.

Het verhaal

Hanne is samen met haar moeder een B&B in de Ardennen. De zaken gaan goed. Ik maakte kennis met de drie beste vriendinnen van Hanne. Jade, die tandarts is, Julia, die pr-verantwoordelijke is bij een bureau en Kristie, die samen met haar man een koffiehuis runt en hoogzwager is. Het leven gaat zijn gang in het dorp. Hanne is samen met Lucas. Alles lijkt perfect. na de bevalling komen de ouders van Yassar naar het dorp op bezoek. Hoe is het als twee culturen botsen. De cover ziet er  heel luchtig en zomers uit. De nummering van de hoofdstukken zijn heel sierlijkversiert en ieder einde van hoofdstukken brengen je zo in zomerse sferen. Dit lees je gewoon op een zuiders terras of strand. Sommige vragen blijven in je hoofd spoken. Blijft de relatie tussenKristie en Yassar overeind en hoe verloopt het tussen Hanne en Lucas?

Een zeer aangenaam boek om te lezen, een echte feelgood, stilletjes hoop ik op een derde deel wand dit kan een fijne reeks zijn. Een tip om  op vakantie te lezen, je zal het je niet beklagen.

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: