Uitgebroed : Herlezen

Uitgebroed : Herlezen

no title has been provided for this book

Ik heb dit boek een tweede maal gelezen. Dit is een fantastisch boek. Qua mondturners geen gebrek. Dit boek gaat over een moegetergde vrouw die uitkijkt naar een nieuw leven. Het begint met een vrouw die correspondeert met een gevangene. Van dat moment begint een spannend verhaal . De personages zijn mooi uitgetekend en als je denkt nu weet ik wie wat gedaan heeft schrijft Pat iets waardoor je weer op een verkeert been wordt gezet. Het boek is goed uitgebouwd. De verschillende hoofdstukken wisselen mekaar af. Zo krijg je afwisselend een beeld van het onderzoek, het leven van de verschillende personen. Dit boek leest als een trein. Het boek zit vol met pareltjes.

Twee pareltjes wil ik jullie niet onthouden. ‘Zoals wel vaker het geval is met Onze Lieve Heer, hoog en wijs bovenin de hemel, is hij die dag te drukbezet en komt er geen antwoord. Hier blijkt ook de zin voor humor van Pat uit. Een tweede pareltje  laat niet  lang op zich wachten. Dit pareltje speelt zich af bij de begrafenis. Ik loop achter de bloemen die de kist troosten. Er was nog een pareltje maar ik kan mijn geschrift niet meer lezen dus zullen jullie dat pareltje moeten missen.

Een tweede maal een boek lezen en die dan nog boeiend blijven lezen, laten zien dat het een pareltje is en je kijkt zo uit naar een nieuw boek van Pat.

Dit boek lezen?  Je kan, via een persoonlijk bericht, dit boek aanschaffen voor 10 euro (inclusief verzendingskosten) . Ik raad u dit ten zeerste aan, zeker omdat er een

nieuwe boek op komst is.

 

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: