Onze eerste zomer samen

Onze eerste zomer samen

no title has been provided for this book
Categorieën: ,

Dit is helemaal Sandra J. Paul. Alles begint met een jonge man, David, die in Hemelen toekomt om zijn stervende vader te bezoeken. Op dit moment raast er een storm  over de streek. Mila, een jonge vrouw, rijdt met David naar het ziekenhuis. Een ongeval verstoort die plannen en zo komen onze twee jonge mensen  na het ongeval opgevangen door Dominic  op een privaat domein. Het startpunt voor een psychologische thriller. Dominic is een sekteleider en heeft zijn volgelingen stevig in zijn macht. Het leven op het domein  wordt haarfijn uit de doeken gedaan.  De verhoudingen tussen de verschillende personages worden goed uitgetekend.

Je wordt in dit verhaal gezogen en snel begin je te denken en te handelen als Dominic.

De lay-out van het boek is typisch Hamley books. De verschillende delen starten met een mooie sfeertekening, die direct de sfeer weergeeft en ook een citaat die ook het verhaal ten goede brengt.

In elk hoofdstuk speelt een personage een belangrijkere rol. Dit is echt een page-turner. Je blijft dit lezen, alsof je een hersenspoeling hebt gehad. Dit leest in het begin als een gewone liefdesverhaal.

Als je het boek heel oppervlakkig leest, vind je het leven op het domein een aards paradijs. Bij een diepere lezing verandert dit beeld helemaal. Het slot was nieren geheel zoals ik het dacht.

De schrijfstijl van Sandra is bij wijlen betoverend. Je blijft dit boek lezen en hoopt snel op nieuwe geschriften  en zit weer geen zwarte kat in dit verhaal ? Hamley?

 

 

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: