Hoe Hat allemaal begon

Hoe Hat allemaal begon

no title has been provided for this book
Categorieën: ,

Deze bundel met vijf kortverhalen is een echte feelgood bundel. Alle vijf verhalen zijn heel mooi geschreven. De pagina’s passeren in een sneltreinvaart.

Het ene  verhaal eindigt al mooier dan een ander verhaal. De kwaliteit is steeds heel hoog.

Deze verhalen nodigende lezer uit om dit te doen op een hagelwit strand met naast je een fijne cocktail en de zon hoog in de hemel.

Spoiler alert! Het verhaal dat  mij het meeste aangreep was het laatste verhaal van Claudia Vanzegbroeck, dit is voor mij ook het droevigste. Het handelt over een vakantieliefde tussen Anaïs en  een Duitse jongen, Timo.

Na het afscheid en wanneer de twee geliefden thuis zijn wordt er contact per brief gehouden. Van de kant van Timo wordt dit contact steeds minder en op het einde maakt hij een einde aan de relatie. Na tien jaar keert Anaïs terug naar de plek waar alles begon.  Ook Timo is, toevallig op het zelfde moment , op die plek. Hij is wel in gezelschap, maar het is niet dé vriendin waarvoor Timo de relatie had verbroken. Ze komen weer samen maar is dit een nieuw begin of is het een definitief afscheid?

Deze bundel is een echte aanrader en is drie steden meer dan waard

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: