Het hotel in de wolken

Het hotel in de wolken

no title has been provided for this book

Dit is een vervolg op hotel op de rots. Ik mocht dit lezen in het kader van de boogtour van Hamley Books.

 

SPOILER ALERT!

Hella en haar vrienden zitten nog steeds in het hotel. Ze zitten allemaal aan een grote tafel vol lekkers. Er is eten in overvloeden iedereen mag zoveel eten als ze willen en als mogelijk. Als de aandacht van Hella wordt getrokken door een Kraai, gebeurt er iets raars. Ze zit precies niet meer in een droom en haar hersenen zitten niet meer in een waas. Dit is de start van hun nieuw avontuur.

Alle vrienden moeten samenwerken, maar de opdrachten zijn wel specifiek voor één iemand van de groep. Als ze op het einde alle opdrachten hebben volbracht komt het geheim van de vloek die over het hotel hangt en hoe deze vloek ongedaan moet worden uitgebreid aan bod.

EINDE SPOILER ALERT!

Door de korte hoofdstukken lees je vlot door het boek. Dit is niet enkel een boek voor Young Adults maar eigenlijk voor iedereen tussen 9 en 99.

Ieder hoofdstuk zit vol met spanning en je moet het eerste boek niet gelezen hebben om dit boek te kunnen smaken. In het begin van het verhaal keren we terug naar Hotel op de Rots. Het verhaal is nooit saai. Mel trekt je bij de eerste zin in het verhaal je beleeft het verhaal als in een film.

Je blijft lezen en wil weten hoe alles in elkaar zit en hoe alles evolueert. Dit is zijn ***** meer dan waard.

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: