De zaak Tom

De zaak Tom

no title has been provided for this book

De zaak Tom is een spannende thriller, die zich afspeelt  in Limburg en meer bepaald in Genk.

De spanning wordt langzaam opgebouwd en je kijkt als het ware mee over de schouder van Coppens en Vercauteren. Het is heel gezapig geschreven, alsof de schrijver het gewoon tegen jou vertelt.

Uit elke bladzijde blijkt de liefde van Jean-Paul Dullers springt de liefde voor zijn Genk en zijn Limburg. Anders dan bij andere thrillers krijg je hier de straf mee. De beschrijvingen zijn heel visueel, bijna een film waar je naar kijkt.  Er staan ook enkele mooie quotes in, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Freedom is not doing what you likes, but liking what you do.

Wat ik allang vergeten bent, moet jij nog leren. Zijn twee pareltjes die dit boek sieren.

Als je op het einde weet wat er gebeurd is, je weet wie het gedaan heeft en welke straf de schuldige krijgt dan heb je een zaak echt afgesloten in één boek.

Tussen de bedrijven door krijg je inzicht in de Genkse politiewerking en ook in de Genkse samenleving. Dit smaakt naar meer. De spanning is meer dan oké en de gezapige, bijna vertellende taal van Jean-Paul maken het een super boek die zijn 4 sterren meer dan waard is.

 

Dirk

1 reactie tot nu toe

Jp Dullers Gepubliceerd op11:03 - 26 september 2020

Dank je Dirk, deze recensie doet me geweldig plezier. Ik weet dat er nog werk aan de winkel is en zal in mijn volgend boek er alles aan doen om nog beter te scoren.

Een reactie achterlaten

Rate this review: