De plicht

De plicht

no title has been provided for this book
Categorieën: ,

 

Dit is een spannend boek met verschillende verhaallijnen. Je hebt enerzijds de rechtszaak tegen Hobbema, een top-gangster en anderzijds het leven van twee koppels in een nieuwe wijk. Als de baby van Jef en Eva verdwijnt begint de zoektocht . Al snel blijkt dat Hobbema een belangrijke rol speelt in het hele verhaal. De opbouw van spanning gebeurt gestaagd

De ontknoping is adembenemend. Het verhaal situeert zich zowel in Nederland als in België. Het feit dat het verhaal internationaal gaat, maakt het nog spannender. Je krijgt inzicht achter de schermen in het politiewerk en ook in de zwaar-bewaakte gevangenis van Nederland.

Dit is zeker een vier sterren waard. Door de vlotte schrijfstijl leest dit boek als een trein. Het decor waarin de hoofdpersonages zich bewegen is zo filmisch opgebouwd dat je precies naast de personages staat, loopt en zit.

Hoe de onderwereld samensmelt met de bovenwereld wordt prachtig beschreven en laat zien hoe eenvoudig dit kan gebeuren. Niemand  valt iets op tot er gepraat wordt.

Dit is een echte aanrader!

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: