Blinde wraak

Blinde wraak

no title has been provided for this book
Categorie:

 

Ik mocht dit boek lezen in kader van de boogtour van Hamley books.

Het is het derde deel van de trilogie waarin Emily Galiardi de hoofdrol speelt. Voor de lezers die de twee vorige delen(nog) niet hebben gelezen wordt er een Kleine reminder gegeven om zo snel in het verhaal te zitten.

Dit sluitstuk is echt een goed geschreven, spannend en meeslepend.

Je wordt van bij begin in het verhaal getrokken en ondanks het feit dat ik meestal geen liefhebber ben  van meerdere verhaallijnen die zich afwisselend in verleden en heden, was ik er nu wel helemaal weg van. Je krijgt een zicht op het verleden van de hoofdpersonages en zie hoe bepaalde personages naar elkaar toegroeien. Deze elementen heb je nodig om het verhaal te kunnen volgen.

Het is een page-turner pur sang. Dit verhaal eist om in één ruk gelezen te worden, opzij leggen is geen optie.

De ontknoping is ook een staaltje van schrijfkunst. Je kijkt over de schouders van de hoofdpersonages en maakt alles precies vanop de eerste rij mee.

Nina schrijft zich met deze trilogie tot een toppertje onder de thrillerschrijfsters.  De vraag is of we Emily nog gaan terug zien in andere avonturen. Een reeks met Emily Gagliardi zie ik helemaal zitten. Daarmee kan ze in de voetsporen treden van Aspe, Fellers of Carron.

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: