Arcanum

Arcanum

no title has been provided for this book

Arcanum
Mijn recensie
De cover laat een boom zien met een touw in een mistig landschap. het geeft een spanning weer, die ook in het boek hangt. Dit kan je als stand-alone lezen maar het is beter dat je de heel reeks leest in de juist volgorde.

Doorheen de verschillende hoofdstukken komen de personages op de voorgrond.Er wordt afgewisseld tussen hoofdstukken over Demi, de echtgenote van Richard , een lerares op een school waar het eerste slachtoffer les volgt, de dader en het onderzoek dat Diaz voert. Hoofdinspecteur Diaz en haar team moeten alle zeilen bijzetten.Als er dan nog twee slachtoffers vallen, lijkt de zoektocht eindeloos en wanneer alles lijkt vast te zitten vindt een team-lid van Diaz een schijnbaar klein detail. Dit is de start van een heel spannende finale. We ontdekken ook dat de interne relatie in dit team ook evolueren. Het is ook om de evolutie in deze relaties te begrijpen is het van belang de hele reeks te lezen.

Dit is weer een spannende thriller van Sterre Carron waar ik vier sterren aan geef. De vraag of Sterre haar boeken gruwelijker worden moet ik een beetje beamen. Sommige details zijn, misschien, wel nodig maar voor sommigen moet het niet zo bloederig zijn.

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: