Home de recensie

Home de recensie

no title has been provided for this book

Dit derde deel van de Rémi-trilogie is een prachtige finale. In het  laatste hoofdstuk komen alle puzzelstukjes samen en blijkt weer dat deze boeken pareltjes zijn en het een topverhaal is.

De zinnen zijn steeds goedgekozen. Een pareltje kan ik niet laten liggen: Verdriet slaat als een hoge, zoute golf tegen hem aan. Als je zo een pareltjes leest geniet je nog meer van het lezen.

Soms lees je over technologie waarvan je denkt: is dit al in de wereld of niet? Het avontuur van Rémy, Emma,  Thot en Zeger lezen in een tijd van Corona-epidemie doet heel raar.  Nergens krijg je het gevoel dat het verhaal langdradig is of dat het langdradig is. Home lees je als een trein en als een spannende film.

Het verhaal van Home begint waar het vorige boek eindigt. De titel van ieder hoofdstuk vernoemt steeds de hoofdrolspelers van dat hoofdstuk. Het laatste hoofdstuk gaat over Emma en Rémi en misschien zit er daar zaad voor een vierde boek?  Ik kan er veel over schrijven maar durf niet om niet te spoilen want het verhaal is veel te mooi om het links te laten liggen. Een goede tip : lees na het lezen van deze recensie de drie boeken na elkaar zo komt het verhaal maximaal tot zijn recht. Je zult het zich niet beklagen.

 

Dirk

Een reactie achterlaten

Rate this review: