Cookies 🍪

This site uses cookies that need consent.

06-02-2020

De passie keert weer!

Vandaag zag ik een oude bekende . Naast lezen en bloggen en poëzie is wondzorg ook één van mijn hobby’s. Ron Legerstee is een expert in wondzorg en is in de wondzorg-wereld een naam. 

Ik ken Ron ongeveer 25 jaar . alles begon in Luxemburg waar er in die tijd een wondcongres annex beurs ( expomed) plaatsvond. we zatten toen op de zelfde bus die ons van het hotel naar de expohal bracht. Die ontmoeting was het begin van mijn wondzorg avontuur. De bezieling waarmee hij spreekt is fenomenaal en, raar maar waar, net als 25 jaar geleden begon het weer te kriebelen om weer toe te treden tot CNC, nu wondzorg.net. 

Ik zag vandaag vele oude bekenden en het klikte weer als vroeger. De contacten zijn weer gelegd en ik engageer me weer om actief deel te nemen. Er zijn al wat vergaderingen vastgelegd. Het avontuur is weer begonnen.

Andere berichten