Dag 2: Primeur.

Dag 2: Primeur.

Vandaag was er een primeur op de Boekenbeurs, en deze was voor onze Sandra J.Paul. De Boekenbeurs begint dit jaar namelijk met audiotours. Dit zijn tours met en door auteurs die een 10-tal personen begeleiden doorheen de Boekenbeurs. Hier kwamen we te weten dat Sandra haar carrière begon bij uitgeverij Het Punt. Gerimo Stilton, die we allemaal kennen is een beetje naar Vlaanderen gekomen dankzij Sandra. Tijdens de tour kwamen we deze jonge schrijfster tegen.

Luna Van Roosen staat met haar boek Day Dreamer op de stand van Lannoo.

Deze tour was super en jij kan die ook meemaken. Op 10/11 doet Sandra haar tweede audio-tours om 13u. Hierna volgen nog wat sfeer foto’s.

Deze kleine groep mocht de primeur meemaken.

Ik sloot de dag af met een signeersessie van Lara Reims. Zij heeft twee toppers (Upgrade en Black-out) geschreven.

Dirk

Een reactie achterlaten